Butt like Kardashian and Nicki? Her er hemmeligheden.

Hvornår er man for ung til plastikkirurgi?

Alle vil have det perfekte udseende, perfekt lille næse, glat ansigt, fyldige læber osv. Vi ser det hver dag på tv, i bladene. Men hvornår er man gammel nok til at få lavet plastikoperationer? Man siger jo at mennesket først er færdigudviklet i en alder omkring 18 år.

Ifølge rygter så har Kim Kardashians lillesøster Kylie Jenner, fået opereret sin næse, fået fylde i læberne, samt botox. Hun er vidst kun 17 år.

IMG_8674</a,

Jeg har også bemærket de sidste par på, at Kylie blev pænere og anderledes at se på. Jeg har nemlig altid synes Kim var den flotteste i søskendeflokken, men nu er Kylie og Kendall ved at følge godt trop. De har godt nok udviklet sig helt vildt på kort tid.

IMG_8675

Spørgsmålet er, passer det at hun har fået lavet alle disse ting? Altså hvis i spørger mig, så vil jeg sige ja. Nu får jeg selv lavet diverse behandlinger. Og det ser virkelig ud til at hendes læber har fået en omgang filler, og så er de tegnet godt op. Hendes næse har også ændret sig, kan se næsen er blevet smallere og mindre, sådan en lille fin dukke snude.

Men hvornår er man gammel nok?

Kan det virkelig passe, at så unge mennesker gennemgår disse kosmetiske operationer?
Vi lever i en verden hvor der stræbes efter det perfekte, og kirurgerne tjener styrtende med penge. Jeg tror på, at mange unge mennesker gennemgår operationer, især næseoperationer og brystforstørrende operationer, de vil se perfekte ud.

Jeg læste at pigers næser er færdigudviklet når de er 15 år, og drenge når de er 16. Teenagere får mest lavet næseoperationer, ud fra en undersøgelse foretaget i USA.

Jeg synes det er okay, at få lavet en kosmetisk operation i en ung alder, hvis man har noget ved sit udseende som man er ked af. Men det er dog vigtigt at kropsdelen er færdigudviklet.

Jeg kan dog ikke se hvorfor Kylie skulle have lavet sin næse? Den var ellers lille og fin i forvejen. Men hun er jo også opvokset i et kendis miljø, omgivet af kendisser med plastik opererede næser og så meget andet. Jeg tror ikke man kan undgå ikke, at blive påvirket af det.

Jeg kan da selv huske dengang jeg var 15,16,17 og op efter, der ville jeg da helt vildt gerne have fyldigere læber og større bryster. Men jeg fik dog først lavet disse kosmetiske indgreb da jeg var omkring 23.

IMG_4043

IMG_8676

Jeg vil dog stadig mene, at man burde vente med at få lavet disse indgreb, til man er 18 år. Og man skal kun lave det for sin egen skyld, ikke for andres eller fordi andre får det lavet. Nogle er imod indgreb, nogle er for, men alt i alt er det op til den enkelte selv, at vurdere om deres udseende påvirker deres livskvalitet.

Skriv en kommentar

 • Linda

  Hej Joy
  Mht. kylies læber så har jeg læst at det ikke er filler, men en gummidims der vist hedder candylips, som suger læberne større. Men kan nemlig slet ikke få så meget større læber med filler, ihvertfald ikke et resultat, som ser så naturligt ud. Normalt synes jeg læber er pænest når man ikke bruger alt for meget filler så det ser kunstigt ud. Men Kylies læber må jeg sige passer til hende fordi hun har et forholdsvis bredt ansigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Joy!
  Er det restylane du får i dine læber, hvis ja, hvor tit får du det gjort?
  Jeg har selv restylane i mine læber, og får det gjort ca. hver 4 måned. Men jeg synes bare ikke resultatet er som jeg vil have, det er som om at efter en måned er de tilbage i samme størrelse som fra start. Og jeg synes virkelig bare dine er så flotte og store at se på – hele tiden.

  Knus Emma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Emma. Jeg får juvederm, og jeg får lavet mine ca 1-2 gange om året hos dem som også ejer luxuskirurgi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • -

  Hun fik laver bryster som 16 årig, ifølge nogle blade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Hvor har du fået lavet disse smukke læber henne ? Ville nemlig vildt gerne selv få dem lavet bare en smule større. Kunne også godt tænke mig at vide hvor du har fået lavet BOTOX henne ? Jeg har nemlig en tydelig bekymringsrynke i panden, men ved ikke om jeg tør. Knus Freja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Freja. Jeg har fået mine læber lavet hos anti aging Scandinavian center som ligger i palægade, der får jeg også botox, får kun botox i panden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butt like Kardashian and Nicki? Her er hemmeligheden.