Lækre cremer der fugter huden helt igennem

Er det en selvfølge at manden betaler?

Ja mange kvinder har jo den teori, inklusive mig, at hvis man er ude og spise, så er det da også manden der betaler. Eller hvad?

Jeg oplevede det mest pinligste, på en af mine første dates med Carlos. Vi var på Dalle valle, han havde spurgt mig om jeg ville med ud og brunche den, jeg tog det em som selvfølge, at han invitererede mig ud, og selvfølgelig betalte. Da vi var færdige med at spise, lænede jeg mig tilbage velfornøjet og mæt og sagde, tak for mad. Han kiggede underligt på mig og sagde “hvad, ej Joy du forventer da ikke det er mig der skal betale hver gang”

Haha jeg følte mig så dum! Jeg havde lyst til at grave mig ned og gemme mig, det var simpelthen så pinligt! Jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle sige, tror vidst jeg nok fik mumlet noget i stil med, nåårh jo selvfølgelig kan jeg godt betale hehe, dåååh. Shit jeg følte mig dum og så meget til grin!

Så nu er spørgsmålet, regner man automatisk med at det er manden der betaler hver gang? altså det har jeg åbenbart gjort, lige indtil jeg lærte Carlos at kende hehe.

Jeg vil lige tilføje, at efterfølgende har jeg faktisk inviteret Carlos ud at spise, så han netop ikke følte det altid skal være ham der giver. Det er første gang i mit liv, at jeg inviterer en fyr ud at spise. Jeg har altid forventet det skulle være manden der betalte. Dog er jeg ikke typen der forlanger dyre restaurantbesøg, men tror bare det er en selvfølge, at manden betaler.

Man kan diskutere det mange gange, jeg tror det i bund og grund handler om, hvilket syn man har på tingene og hvordan man er opdraget, og selvfølgelig hvad man er vant til.

Jeg har ikke noget imod at invitere en fyr ud, men har bare altid haft en automatisk forventning omkring at fyren betaler. Så piger prøv at invitere jeres kærester ud, man kan sagtens finde gode tilbud, det hele behøver ikke være fancy og dyrt, det er tanken der tæller. Tror de ville blive glade, nu hvor vi lever i en verden hvor det åbenbart forventes at manden skal betale.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre cremer der fugter huden helt igennem