Fedtforbrænding, hvorfor så svært?

Lækre cremer der fugter huden helt igennem

Der findes så mange cremer på markedet, at det nærmest ikke er til at finde rundt i. Jeg har i en måneds tid prøvet disse cremer fra Derma Oxy, og ville ikke skrive indlægget før jeg havde prøvet dem af i et stykke tid, fordi skal jo ikke sidde og fortælle mine læsere løgne..

Men kan sige at disse produkter er i top kvalitet.

2015/02/img_2848.jpg

2015/02/img_2849.jpg

2015/02/img_2850.jpg

2015/02/img_2851.jpg

2015/02/img_2852.jpg

De dufter fantastisk og huden suger dem til sig. De findes i øjencreme, dagcreme, natcreme og serum, samt en ansigts scrub.

Jeg bruger disse produkter dagligt, jeg tilfører først den grønne, serumen som giver ekstra fugt. Derefter tager jeg øjencreme på, og dagcreme. Forsat holde huden sund og ung, er det vigtigste at fugte huden, fugt, fugt og massere af fugt. Natcremen tager jeg på om aftenen, når al make up er fjernet. Ca 1 gang om ugen bruger jeg min scrub, man må ikke skrubbe sin hud hver dag, maks en gang ugentligt. Cremerne hjælper ikke mod uren hud, men de hjælper på at opretholde hudens fugtbalance, samt gøre at din hud ser mere mættet ud. Man kan tydeligt mærke en forskel i huden. Produkterne kan i læse mere om her http://dermaoxy.com/dansk/products.html/?dir=asc&order=position/

Og købe dem her http://www.untoldsecretz.dk/collections/dermaoxy

Man kan også supplere med oxygen behandlinger og diamantslibninger som også forynger huden, i kan læse mere herinde, mener også cremene kan købes her http://www.norushskincare.dk/behandlinger/oxygenbehandlinger.aspx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedtforbrænding, hvorfor så svært?