Kosmetiske og plastiskkirurgiske behandlinger, hvad har jeg egentlig fået lavet?

At få overskredet sine grænser på vej hjem fra byen.

Det er med tåre i øjnene at jeg skriver dette indlæg. Igår da jeg var på vej hjem fra byen, gik jeg og græd, grundet nogle ting jeg ikke vil komme nærmere ind på. Jeg går langs Borgergade og græder, klokken er omkring 04.30-05.

Der kommer pludselig en skaldet mand hen og spørger om jeg er okay, jeg græder og siger jeg bare skal hjem, han står af sin cykel og går ved siden af mig over lyskrydset, han begynder at prøve at få sin hånd ned i mine bukser bagfra. Jeg går væk og siger at det der har jeg ikke lyst til, han kigger og siger at han mente jeg havde brug for omsorg.

Det var så grænseoverskridende, jeg gik hurtigt væk fra ham, imens han stod og kiggede efter mig. Jeg turde ikke gå op i min lejlighed, fordi jeg ville ikke have han skulle se hvor jeg boede. Jeg løb ned i min kælder, så langt ned jeg overhovedet kunne komme. Satte mig ind i et lille indhak og brød helt sammen imens jeg ringede til min mor. Jeg kunne bare ikke stoppe med at græde, jeg ringede derefter til politiet og græd og sagde hvad der var sket. Der kom hurtigt to patruljevogne, jeg var så bange at jeg ikke turde gå op af kælderen før de kom ned og hentede mig. Jeg skulle beskrive ham for dem, og de gik straks rundt for at lede efter ham. De hjalp mig endda med at lufte Lucas, jeg var så bange for at han stod og holdte øje med mig. Jeg var så bange for at blive voldtaget den nat, jeg tør slet ikke tænke på hvad der kunne være sket.

Jeg ligger stadig og græder og føler mig så forulempet. Man skal virkelig passe på når man som pige går alene hjem fra byen.

Han var skaldet, havde en sort anorak agtig jakke på og havde en dame racer cykel.

Tak til jer der har ringet, men er helt ude af den og kan ikke tale, derfor skriver jeg.

Skriv en kommentar

 • kirlir

  Puha, sikke en grim oplevelse! Rart at høre, at der ikke skete mere, og at politiet rykkede hurtigt ud til dig. Håber du bliver ok igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det var synd at du skulle ha’ sådan ydmygende og nedværdigende oplevlese Joy, som det her er, det er frygteligt, det kan sidde inde i en længe og give frygt, hvis man ikke får talt godt ud om det, så sørg for at tal med allle som vil være så søde at høre på dig og støtte dig, jeg ved du har nogle dejlige mennesker i din nærhed og er der, nu hvor du har virkelig brug for det. Kærlige tanker til dig Joy, vær ekstra god ved dig.
  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det er jeg ked af at høre søde joy.. Puha en frygtelig oplevelse men man kan altid tænke at det var godt at det ikke skete mere, håber du trods alt har det godt nu knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kosmetiske og plastiskkirurgiske behandlinger, hvad har jeg egentlig fået lavet?