Lækre sunde protein bananmuffins by Joy, tager kun 25 min at lave.

Min sande historie, bag om tv. Plus ny sæson af “mig og min mor”

Jeg har efterhånden modtaget en del breve, fra folk der spørger om der kommer en ny sæson, og om vi er med i den nye sæson. Nu kan jeg endelig fortælle, ja der kommer en ny sæson, og ja vi er med i den 🙂

For at få hele historien med, startede jeg ud med at melde mig til singleliv tilbage i 2010, inden da havde jeg haft en hovedrolle i en dansk spillefilm (1:1) og været med TV3 i Japan (gameshow)

2015/01/img_8323.jpg

2015/01/img_8324.jpg

Da jeg meldte mig til singleliv faldt de straks for min ansøgning, da jeg sendte den, søgte de faktisk ikke deltagere. Nå men jeg blev udvalgt, og ingen ville udstille sig med mig 🙂 Så jeg spurgte min mor Mia og hun sagde ja, men på en betingelse, vi skulle ud at rejse til gran canaria. Det kom vi 🙂

2015/01/img_8314.jpg

Min mor og jeg har altid haft er specielt og anderledes forhold. Vi har altid kunne tale om alt, og det sætter jeg stor pris på den dag idag. At jeg ikke har skulle gå og gemme alle mulige ting for hende, ligesom mange af mine veninder skulle over for deres forældre. Vi blev ret udstillet i singleliv, og vi blev en af Danmarks mest udskældte “reality” par. Det var ikke sjovt dengang, men man vænnede sig til det og lærte ikke at tage sig af det.

Efter singleliv blev vi tilbudt en ny sæson, efter sand tv havde set os i singleliv, havde de som de sagde til os dengang, fundet på en ide til et nyt program. Det nye program skulle hedde “mig og min mor”.

2015/01/img_8317.jpg

Vi sagde nej i første omgang, da vi følte vi var blevet udstillet meget i singleliv. Det er jo også klart når man bliver fulgt 7-10 timer på en dag, og der kun bliver vist 12,5 minut på tv, så vælger de jo klart det som giver seertal.

Vi endte så med i sæsonen så vi kunne få lavet vores bryster, hvilket altid har været en af vores store drømme. Vi fik også en mulighed for a give seerne, et indblik i hvem Joy og Mia egentlig er.

Vi har oplevet mange ting imens vi har lavet tv. Vi fik bryster i Lithauen, vores forhold kom på prøvelser, vi rejste til Gran canaria, Thailand, Sunny Beach, Lithauen igen. Vi har oplevet mange ting.

2015/01/img_8321.jpg

2015/01/img_8316.jpg

Efter de første sæsoner kom der fokus på os. Pludselig går man og har mistet sin anonymitet og alle ved nærmest hvem man er. Nogle elsker en, andre hader en. Sådan er det, og man kan blive udsat for grimme kommentarer, man skal bare ikke lade sig gå på af det.

Man begynder at blive kontaktet af diverse ugeblade som er interesseret i interviews osv. Jeg har desværre været ude for at nogle jounalister, de fordrejer de ting man siger. Fx dengang Lucas blev syg og jeg var i pengenød, sagde jeg til en journalist “jeg har nærmest lyst til at date mænd for penge, men ville aldrig gøre det”
Dagen efter, overskrift “Joy vil date mænd for penge”
Jeg blev så skide sur da jeg så den artikel. Og jeg lagde faktisk først mærke til det, fordi jeg modtog de klammeste breve fra mænd lige
pludselig.

2015/01/img_8315.jpg

Man skal pludselig til at passe på med hvad man siger og hvad man gør, det er pludselig svært at stole på folk. Jeg stoler ikke på nogen, folk er nærmest i stand til at gøre hvad som helst, for at tjene lidt penge på en dum artikel.

Jeg holder mig til mine gamle venner, dem jeg havde før tv. Der er så mange som vil være veninder med en, men sjovt nok lå disse personer ikke og skrev, da jeg var ukendt, men dog havde jeg stadig min facebook 🙂 Så de har altid kunne kontakte mig hvis det var.

Det har både sine fordele og ulemper når man laver tv. Mange tror jo at mig og min mors forhold, nærmest kun handler om at score og feste, haha NOT. Vi laver sku mange andre ting end bare fest og score. Vi kan sagtens have hygge aftener og lave mad sammen og snakke.

2015/01/img_8319-0.jpg

Nå men for at komme tilbage til sagen, så er vi med i den nye sæson af mig og min mor. Den har været længe undervejs, vi troede ikke der ville komme en ny sæson, fordi det har været nærmest over 1 år undervejs. Det er dumt man lader sæsonerne have så store mellemrum imellem sig, fordi så er det folk kan miste interessen.

2015/01/img_8303.jpg

At lave tv er virkelig noget jeg elsker, min store drøm har altid været at blive skuespiller eller tv vært, skuespil har jeg prøver mine kræfter af med, men tv vært, har jeg ikke prøvet endnu. Jeg har faktisk søgt det, men fik aldrig svar, det var faktisk hos SBS, hvor de engang søgte en som aldrig havde prøvet det før. Måske kan de ikke tage mig seriøst? Who knows, jeg synes bare det kan være så irriterende at nogle folk kan have svært ved at tage en seriøst, bare fordi man har lavet “reality” som åbenbart er en fy-genre i dansk kultur.

2015/01/img_8124.jpg

Jeg tager mit liv meget seriøst, under min uddannelse, har jeg sagt nej til 5 programmer. Jeg kunne sagtens have lavet mere tv, men jeg har altid haft uddannelse som første prioritet. De gode historier kommer bare aldrig ud til folket, fordi de gode historier kan åbenbart ikke skaffe læsere/seere. Derfor jeg også synes det er vigtig at fortælle jer.

På facebook kan nogle folk måske synes jeg er for meget osv. MEN jeg er bare en meget livsglad person som elsker at snakke, men har da også mine dage hvor jeg er mere stille og rolig i betrækket. Jeg kan godt lide at lave videoer især, fordi jeg også ved hvor mange unge der sidder og har det skide svært. Så se på mig, jeg har også haft nogle svære perioder i mit liv, men stadig har jeg fået noget ud af det, samt er kommet ud som en glad pige. Det er sku da en succeshistorie.

2015/01/img_7801.jpg

Dog har tv haft sin pris, jeg har været 4 år om at blive uddannet pædagog, jeg har været udsat for de grimmeste ting fra pædagogers side. Jeg er blevet svinet til, latterliggjort, været udsat for traumatisk episode som gjorde jeg måtte stoppe min uddannelse da jeg gik ned psykisk.. Jeg har endda mistet praktikpladser pga tv, inden de overhovedet gav mig en chance.

2015/01/img_7226.jpg

Jeg skal resten af mit liv leve med at blive dømt på forhånd. Det gør jeg gerne, hvis det er det der skal til for at man kan prøve at udleve nogle af sine drømme. Peace

Skriv en kommentar

  • Anonym

    Pas på at du ikke kommer til at se for plastik ud – du er meget køn og har i modsætning til andre ikke brug for fillers. Det får dig kun til at se ældre ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Pas på at du ikke kommer til at se for plastik ud – du er meget køn og har i modsætning til andre ikke brug for fillers. Det får dig kun til at se ældre ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre sunde protein bananmuffins by Joy, tager kun 25 min at lave.