Jeg har gennem årene været så uheldig med min hud. Jeg lider af cystisk akne, når jeg er ked af det, eller er stresset går min hud amok. Cystisk akne er den sværeste form at behandle og kurere. Mit liv har bestået af mange antibiotika pille kure, og selvmordstanker da jeg var yngre. Fik mit første udbrud som 20 årig hvilket er ret unormalt.

Jeg følte mig så grim at jeg ikke havde lyst til at leve mere, jeg havde ikke lyst til at gå ud af døren. Jeg følte mig som et monster, følte folk kiggede på mig og synes det var synd for mig.

Jeg ville ønske jeg kunne vise jer de slemme grimme billeder tilbage fra 2009, men min mor har taget dem fra mig, fordi hun ikke synes jeg skal mindes den tid.

Jeg har virkelig skulle være tålmodig med min hud. Jeg går hele tiden og kigger på andres hud og synes de er heldige, fordi de ikke har ar eller akne.

Min hud er heldigvis blevet bedre med årene, men de små ar er der stadig og mine udbrud har rykket sig til kæben og halsen, når det endelig kommer i udbrud.

Jeg savner faktisk mine billeder fra dengang det var rigtig slemt og vil nede min mor om at give mig dem igen.
Fordi når jeg i ny og næ får et lille udbrud, ville det være rart at sammenligne med de billeder, fordi så vil jeg få en følelse af at det her der er nu, er INGENTING ifht. Det som jeg havde dengang.

Jeg ville ønske jeg bare kunne have en helt normal hud.

Jeg har prøvet mange former for behandlinger uden effekt. Fire and ice, diamantslibning, og nogle andre behandlinger jeg ik lige kan huske navnene på.

Det eneste der faktisk har haft en positiv effekt både på arrene og aknen, det er frugtsyrebehandlinger.
Frugtsyren går ind og fjerner det øverste hudlag, gang for gang arbejder man sig længere ned i huden.

Jeg kan allerede se efter 2 behandlinger hos Sussie der ejer denne klinik http://medex-institut.dk
at der er fremskridt. Min hud er mere ensartet, og min akne er ikke gået i udbrud, hvilket man kan risikere med disse behandlinger da de går i dybden og renser ud nedefra og op til overfladen.

IMG_6278.JPG

I mange år har jeg jagtet den flotte hud uden ar og akne. Nu må vi se hvor min rejse fører mig hen.

IMG_6471.JPG

Relaterede indlæg

2 comments

Svar

Jeg har sendt en PB på FB, angående behandling.
Mvh
Lars Jensen

Svar

Frugtsyrebehandling kan resultere i pigmentering i ansigtet, så pas på med det.

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *